Schietpartij Groningen

15 hours agoGRONINGEN Een 50-jarige man uit Leeuwarden is overleden nadat hij zaterdag werd neergeschoten in het centrum van Groningen. 1 day agoBij een schietpartij in de.


Pin Op Rijksoverheid Infographics

Twee andere mannen van 47 en 58 jaar uit Leeuwarden raakten bij dit incident gewond.

. 18 hours agoBij de schietpartij zaterdagavond in de Haddingestraat in de stad Groningen is een vijftigjarige man uit Leeuwarden om het leven gekomen. 1 day agoBij een schietpartij in de Haddingestraat in de binnenstad van Groningen zijn zaterdagavond rond 20 uur drie mensen gewond geraakt. Er is een verdachte aangehouden.

18 hours agoBij een schietpartij in de Groningse binnenstad gisteravond is een dode gevallen. Getuige filmt schietpartij op klaarlichte dag in. 18 hours agoDe hulpdiensten in Groningen zijn zaterdag 9 juli gealarmeerd voor een schietpartij op de Haddingestraat.

Twee van hen zijn naar het ziekenhuis gebracht. De verdachte is. Schietpartij in Groningen.

Schietpartij Groningen Minggu 10 Juli 2022 De schietpartij in de Haddingestraat in Groningen gisteravond heeft een 50-jarige man uit Leeuwarden het leven gekost meldt de. Het gaat om een 50-jarige man uit Leeuwarden. Getuige filmt schietpartij op klaarlichte dag in Groningen.

Groningen is een plaats in de provincie Groningen en valt onder de P2000-regio Groningen. 18 hours agoBij een schietpartij in de binnenstad van Groningen is zaterdagavond een vijftigjarige man uit Leeuwarden neergeschoten. Een van de personen die zaterdagavond gewond raakte bij een schietpartij in Groningen is overleden.

De hulpdiensten in Groningen reageren onder meer op 112 meldingen die bij deze. Bij een schietpartij in hartje Groningen zijn zaterdagavond drie mensen gewond geraakt. Een traumahelikopter landde volgens verschillende media op de Grote Markt voor het verlenen van medische assistentie.

9 juli 2022 2016 uur. De schutter is aangehouden. Spread the love Het incident vond rond 1955 uur zaterdagavond plaats in de Haddingestraat in de binnenstad van Groningen.

1 day agoGRONINGEN - Bij een schietpartij in de Haddingestraat in de binnenstad van Groningen zijn zaterdagavond drie mensen gewond geraakt. Een getuige filmde het incident. De man was betrokken bij een ruzie aan de Haddingestraat.

De schutter is aangehouden meldt de politie. Schietpartij in centrum Groningen. GRONINGEN Een 50-jarige man uit Leeuwarden is overleden nadat hij zaterdagavond werd neergeschoten in het centrum van Groningen.

Dat meldt de politie. Ambulance Groningen Politie Schietpartij bij de Boeg in Lewenborg. Hij is uiteindelijk aan zijn verwondingen overleden in het ziekenhuis.

Twee van hen zijn naar het ziekenhuis gebracht. Dat meldt de politie. De melding werd om 1955 via het P2000 netwerk verzonden.

Het slachtoffer werd met zware verwondingen naar het. 16 hours agoHier beelden van een dodelijke schietpartij in Groningen zaterdagavond. Drie gewonden verdachte opgepakt Het incident vond gisteravond rond 20 uur plaats in de Haddingestraat.

Dat bevestigt de politie op Twitter. Schietpartij Groningen Minggu 10 Juli 2022 De schietpartij in de Haddingestraat in Groningen gisteravond heeft een 50-jarige man uit Leeuwarden het leven gekost meldt de politie vanmiddag. Er is nog geen verdachte aangehouden.

09-07 Drie gewonden bij schietpartij Groningen verdachte aangehouden. 09-07 Protestacties langs en op snelwegen. 50 overleden tijdens vrijgezellenfeest na schietpartij update 10.

Schietpartij in centrum Groningen. Te zien is hoe de schutter door meerdere mannen uit een straat wordt gejaagd hij wordt uitgescholden en bekogeld met bierflesjes vervolgens een pistool trekt en meerdere malen de trekker overhaalt. Schokkende videobeelden van de schietpartij laten zien hoe hij gericht en van dichtbij wordt neergeschoten.

The Real Housewives of Atlanta The Bachelor Sister Wives 90 Day Fiance Wife Swap The Amazing Race Australia Married at First Sight The Real Housewives of Dallas My 600-lb Life Last Week Tonight with John Oliver. De twee andere gewonden zijn een 47- en 58-jarige plaatsgenoot van het slachtoffer. Twee andere mannen van 47 en 58.

De schutter is aangehouden. 1 day agoBij een schietpartij in de Haddingestraat in de binnenstad van Groningen zijn zaterdagavond rond 20 uur drie mensen gewond geraakt. Drie gewonden bij schietpartij in hartje Groningen schutter aangehouden.

Te zien is hoe de schutter door meerdere mannen uit een straat wordt gejaagd hij wordt uitgescholden. De twee andere gewonden zijn een 47- en 58-jarige. Een man die probeert te vluchten trekt een wapen en lost meerdere schoten.

Het gaat om een 50-jarige man uit Leeuwarden. Een van de mannen valt na te zijn getroffen op straat neer. 1 day agoBij een schietpartij in de Haddingestraat in de binnenstad van Groningen zijn zaterdagavond rond 20 uur drie mensen gewond geraakt.

21 hours agoDoor een schietpartij in de Haddingestraat in Groningen zijn volgens de politie zaterdagavond rond 2000 uur drie mensen gewond geraakt. Drie mensen zijn zaterdagavond gewond geraakt bij een schietpartij in de Groningse binnenstad. Tijdelijke blokkade in Drenthe hooi in brand bij Veenendaal.

Screenshot van het filmpje. Er zou meerdere keren zijn geschoten. 1 day agoDe hulpdiensten in Groningen zijn zaterdag 9 juli gealarmeerd voor een schietpartij op de Haddingestraat.

Hij werd met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. 19 hours agoGroningen - Een 50-jarige man uit Leeuwarden is overleden als gevolg van een schietincident dat zaterdagavond rond 2000 uur plaatsvond in de Haddingestraat in het centrum van Groningen. Er is een verdachte aangehouden meldt de politie rond 2145 uur.

Twee van hen zijn naar het ziekenhuis gebracht.


Rood Dorp Wo 2 Oorlog Maastricht Nederland


Gerben Lochorn Huisarts Te Hoogezand Mag Gratis Kankertest Niet Uitdelen Van De Inspectie Algemeen Dagblad November 2010 Medisch Centrum Huisarts Medicijnen

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel